۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان

با آرزوی توفیق الهی، به اطلاع پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی سال 98 سایت سازمان سنجش وزارت بهداشت که اسامی آنان اعلام گردیده است، می رساند برای ثبت نام با همراه داشتن مدارک زیر در روزهای

سه شنبه و چهارشنبه مورخ 98/07/02 و 98/07/03 مراجعه نمایند.

"مدارک لازم "

1. مدارک آموزشی

مدارک آموزشی مورد نیاز به طور مشروح در اطلاعیه سازمان سنجش و اطلاعیه مندرج در سایت دانشگاه کرمان به آدرس kmu.ac.ir بیان شده است.

1. مدارک مالی
    1. اصل شناسنامه و 1 سری رونوشت از تمام صفحات
    2. اصل کارت ملی و 1 سری رونوشت پشت و رو
    3. آخرین حکم کارگزینی و گواهی اشتغال به کار جهت فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
    4. واریز شهریه به مبلغ شش میلیون تومان علی الحساب
    5. سفته به میزان یکصد میلیون تومان -- اوراق سفته در روز ثبت نام و در حضور کارشناس حقوقی دانشگاه، توسط داوطلب و ضامن وی امضا خواهند شد(حضور ضامن الزامی می باشد)
    6. اصل معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران ویژه مشمولین استفاده از تخفیف شهریه
    7. تعهد محضری: لازم است داوطلب فرم تعهد نامه را از سایت دریافت و به همراه ضامن خود به یکی از دفاتر اسناد رسمی  کشور مراجعه نماید و اصل آن را در روز ثبت نام به همراه داشته باشد. لازم به ذکر است هرگونه تغییر در متن تعهد نامه، موجب عدم پذیرش آن خواهد شد.

فرم تعهد نامه

1. مشخصات و مدارک مورد نیاز ضامن
    1. کارکنان رسمی دولت با ارائه اصل و یک سری رونوشت آخرین حکم کارگزینی و گواهی اشتغال بکار از واحد مربوطه
    2. مشاغل آزاد با ارائه اصل و یک سری رونوشت جواز کسب معتبر